NACHTMYSTIUM пускат сборник с кавър-версии

Nachtmystium завършиха работата над прощалния си албум  „The World We Left Behind“, за работата над, който вече ви информирахме, и чието издание е насрочено за 10.06.2014г.
В същото време групата заяви своите намерения да пусне сборник с кавър-версии. Работата по съставянето и оформлението му тече в момента. Сборникът ще бъде пуснат чрез австралийския лейбъл Katzenjammer и ще съдържа всички кавъри, които Nachtmystium са записали през своето 14-годишно съществуване. Сборникът ще носи простичкото заглавие  ‘Under Cover‘.

В сборника ще бъдат влючени кавъри на песни  на Burzum, (в това число и ‘Det Som Engang Var’, която е записана по вереме на работата по все още неиздаденият албум‘“The World We Left Behind“), а също и на Joy Division, Motorhead, Ildjarn, Earth, Darkthrone, Judas Iscariot, Goatsnake, Death In June и GG Allin.

Също така в изданието ще бъде включена и една авторска композиция на Nachtmystium, също записана по време на работата над новия албум и в записите, на която като гост-музикант е взел участие клавиристът Job ‘Phenex’ Bos (Satyricon, Hate Meditation), който е изсвирил най-зловещите клавирните партии, по стил, много напомнящи скандинавският black-метал от 90-те. А самата композиция като цяло много ще се отличава от досегашния стил на Nachtmystium.

CD-версията на въпросния сборник ще бъде строго ограничена 1000 копия, (възможно и по-малко) и ще може да бъде закупена директно от Katzenjammer Records. За момента групата търси друг ъндърграунд лейбъл за издаването на сборника на винил.

Повече подробности, като трак-лист, обложка и дата на издаване на сборника очаквайте съвсем скоро. Освен това скоро че има и още новини около предстоящият пълноформатен албум  ‘The World We Left Behind“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото