Фестивалното градче на EXIT 2011

И тази година фестивалното градче на Exit ще бъде изградено на мястото на бившата казарма „Janko Cmelik“ в Trandzament, Нови Сад. Това за момента е най-популярното място, където се събират посетители от Сърбия и цял свят, мястото, където купонът никога не спира. Хора от всички краища на света, готови да срещнат нови приятели, да къмпингуват, да слушат музика нон-стоп, всичко това и още много неща превръщат фестивалното градче в едно уникално и незабравимо преживяване, мечта дори и за местните жители, за които Exit е просто съседната крепост. 

Фестивалното градче на Exit отваря врати на 4 юли и закрива на 12 юли. В този период градчето ще бъде домакин на всички тези, за които къмпингуването, река Дунав, музиката и компанията на хора от цял ​​свят са незаменимо преживяване.

Билети за Фестивалното градче на Exit, девет дневно парти, могат да бъдат закупени от тук.

Не забравяйте: гривната е вашият билет за къмпинга и важи за човек, а не за палатка.

Ако закупите билет за фестивалното градче онлайн, вие ще получите имейл с електронен билет, който ще замените за гривна на рецепцията на къмпинга. По време на вашия престой това е единственият ви билет. За да можете да направите тази замяна на рецепцията, трябва да покажете документ за самоличност. Само хората с такива гривни ще бъдат допускани до фестивалното градче.
Билетът за фестивалното градче не е билет за фестивала.

 

Развлечения

Тази година, девет-дневният фестивал предлага още по-интересни развлечения от миналата: сцени, където музиката звучи без прекъсване, басейн, в който можете да се разхладите, пръскачки, които ще ви освежават извън басейна, спортове, като бадминтон, тенис на маса и футбол, както и малък увеселителен парк.

И тази година Foodland ще се погрижи да не останете гладни, с особено очарователни допълнения: прясно изцедени сокове, сладолед, сладкиши, плодове – с една дума каквото си поискате.

Туристическа информация

Информация относно пътуване до Нови Сад, настаняване, местен транспорт, както и информация, от която може да се нуждаете след като пристигнете тук може да намерите в Раздела за туристическа информация на нашия уеб сайт.

Гостите на фестивалното градче ще имат на разположение голям брой тоалетни, както и закрити душове с топла вода и мивки. Ще има 160 тоалетни кабини, 150 мивки и 75 душа с топла вода. Услугите за съхранение на лични вещи, зареждане на телефон и фотоапарат ще се заплащат допълнително. Фестивалното градче носи отговорност само за вещи, оставени на рецепцията, така че ви препоръчваме да оставите вашите ценности при нас.

Присъединете се към неспирните забавления на веселите ви съседи. Носете си паста за зъби, само за да можете да я използвате да заговорите някой, носете си бански, очила, но преди всичко носете онази положителната енергия, с която обогатявате фестивала. Бъди жител на фестивалното градче на Exit !!!

Всички, които желаят да станат част от Exit festival 2011 могат да поръчат своите билети в мрежата за продажба на Ticket Pro или онлайн на: www.ticketpro.bg

За повече инфо за Exit:

www.exitfest.org

http://bit.ly/exitbulgaria

http://twitter.com/ExitBG

http://www.facebook.com/#!/ExitBG

Вижте снимки от EXIT 10: http://www.flickr.com/exitfestival

Вижте и кадри от 2010: http://www.youtube.com/EXITFestivalTV

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото