Отлагат концерта на ЛЕНИ КРАВИЦ

ИНФОРМАЦИЯ ОТ МЕНИДЖМЪНТА НА ЛЕНИ КРАВИЦ

Предстоящият концерт на Лени Кравиц в София се отлага поради ангажименти на звездата в киното.

Предстоящият концерт на Лени Кравиц в София на 30 септември 2012, както и още няколко дати от планираното европейско турне на звездата през есента на 2012-та година, се отлага поради внезапно възникнали допълнителни ангажименти, извън контрола на артиста и неговия мениджмънт. В момента Лени Кравиц се снима в историческата драма “The Butler” в Ню Орлиънс, САЩ. Поради непредвидени обстоятелства снимките на филма, които трябваше да приключат преди началото на турнето ще продължат и през есента, а Лени Кравиц има ангажимент по договора си с филмовото студио да присъства на снимките в САЩ, докато продукцията не бъде завършена.

Лени Кравиц се извинява на своите многобройни фенове в Европа, съжалява че няма да може да ги види както е очаквал и се надява да се срещнат в съвсем близко бъдеще.

На официалната си фейсбук страница Лени Кравиц написа специално обръщение към публиката си в България:

Наистина очаквах с нетърпение концерта си в София през есента, за да свиря за своите фенове и искрено съжалявам, че той трябва да бъде отложен. Обещавам да се видим скоро! Обичам ви.

 

Стойността на билетите ще бъде възстановена в касите, от които са закупени, след 30 септември 2012-та година. Сумите за поръчаните онлайн билете се възстановяват в офиса на Eventim.BG.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото