GREEN DAY се смесиха с Angry Birds

Сътрудничество между Rovio и Green Day ражда нов епизод на Angry Birds Friends

За първи път Rovio създава епизод на Angry Birds с участието на група, изцяло нови нива, ексклузивни парчета и герои

 

RovioEntertainment, създателят на AngryBirds, и групата с мулти-платинени продажби и носител на награда Grammy, GreenDay, се сработиха, за да пуснат нов музикален епизод на AngryBirdsFriends. Той ще включва 10 невиждани досега нива, както и изцяло нови лоши герои прасета, вдъхновени от  членовете на бандата Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt и Tre Cool. (https://apps.facebook.com/angrybirds/).

Феновете също така ще могат да достигнат до специално създадено съдържание, включително до най-новия сингъл на GreenDay, OhLove и до ексклузивната песен Troublemaker”.

Това уникално сътрудничество е първо по рода си за Rovio и предлага оригинална смесица от музика, видео и игра. Различни допълнения към епизода с GreenDay, който ще излезе по-късно тази есен, ще  подсигурят още ексклузивно съдържание и нива.

Armstrongказва:

Всички ние сме фенове на AngryBirds.Това е толкова пристрастяваща игра, че когато започнахме да я играем за първи път, не можахме да спрем. Go Team Green!

Директорът на маркетинговия отдел на Rovio и MightyEagle, PeterVesterbackaкоментира .

Повече от развълнувани сме.Два невероятни бранда, работещи заедно в единствено по рода си сътрудничество – нямаме търпение феновете да изследват този нов GreenDay свят.

За повече информация, посетете greenday.com/angrybirds, както и акаунтът на AngryBirds в Twitter (www.twitter.com/AngryBirds), #WeAreTeamGreen #greendaypigs.

Албумyt¡Uno! на GreenDay  ще бъдe на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, официален лицензиант на WarnerMusicInternational.

Сътрудничество между Rovio и Green Day ражда нов епизод на Angry Birds Friends

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото