NICKELBACK с оригинално и забавно ново видео

Любовна история с аромат на кафе в новото видео на Nickelback

Клипът към “Trying Not To Love You” е с участието на актьор от сериала “Зайнфелд”

Мулти-платинената рок банда Nickelback направи премиера на най-новото си видео към сингъла “Trying Not To Love You”, с което канадците вероятно ще изненадат феновете на баладата. Подхождайки по крайно различен начин към визуалната интерпретация на типична любовна песен, клипът към парчето увлича от първите секунди и поддържа интереса жив до самия му край, което е подсигурено и от специално гост участие.

 

Телевизионната звезда Jason Alexander, по-известен с ролята си на загубеняка George Costanza от популярния сериал “Зайнфелд”, влиза в ролята на барман от квартално кафене. В забавното видео героят му се влюбва от пръв поглед в красавица, изиграна от Brooke Burns, която влиза в заведението, за да изпие чаша от ароматната течност. И от тук видеото поема по един неочакван и лековато-хвъркат, пропит с кафе и фантазии, начин, последван от ожесточена битка на арената на бара в надпревара кой ще направи по-хубаво кафе за обекта на любовта. А дали любовната кафе история ще има щастлив финал, ще разберете като изгледате цялото видео.

 

Trying Not To Love You е сингъл от последния албум на Nickelback, Here Аnd Now, който излезе през ноември миналата година.

Албумът Here And Now” на Nickelback е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на  Warner Music International.

Вижте го:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото