Summer Splash мини-фест с DEFAULT, AFTERTASTE и BRIGHT SIGHT

„Лятото и жегите дойдоха с пълна сила и всеки търси нещо за разпускане.
Summer Splash е точно това! Едно истинско музикално лятно разбиване с разхлаждащ ефект. На 19-ти юли (четвъртък) клуб „Порк Пай” приютява три от най-свежите и актуални имена на родната сцена. Входът за събитието е само 3 лева, а удоволствието се изчислява на много повече. Допълнителна изненада е, че всеки посетител ще може да спечели един от двата пълни билета за Spirit of Burgas (всеки на стойност 200 лв, важащи за трите дни, както и за двете части на фестивала Solar+ Spirit), които ще се разиграват на своеобразния минифест. Очакват ви още награди и летни забавления!

Ето и по няколко думи за участниците :

DEFAULT, които скоро завършиха записите на дебютния си албум „Feedback“, ще загреят за скорошното му издаване, а гостите на шоуто ще могат да чуят авторските им парчета в типичното за бандата звуково шоу.
http://www.musicspace.bg/profile/104246/

AFTERTASTE са уникална съвкупност от поп и рок, а защо не и малко пънк за настроение. Вокалистката на бандата е способна да ви омае не само с чар, но и с перфектно пеене. Преди месец групата представи своя първи албум „Grow up”, към който наскоро излезе и горещо видео.
http://www.musicspace.bg/profile/104085

BRIGHT SIGHT са енергичен и ударен пънк рок, който би могъл да раздвижи и най-мързеливите хора. Бандата е изключително активна и след като през есента на миналата година издаде своя дебютен албум „Ехо на душите ни”, сега ни атакуват с ново EP озаглавено „Три”. Към него преди броени дни излезна и официално концертно видео.
http://www.musicspace.bg/profile/104234

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото