Tommy Karevik е новият вокал на KAMELOT

Американско-немските симфонични метъли от Kamelot обявиха присъединяването на Tommy Karevik в редиците на групата. Широката общественост може и да не е запозната с 30-годишният швед Karevik, но хората в индустрията го познават като изключително талантливия фронтмен на шведската банда Seventh Wonder.

Коментарът на Tommy:

С голямо уважение гледам на нещата, постигнати от Kamelot през годините – и песните, които пишат, и начина, по който успяват да достигната сърцата на феновете. Смяната на вокала винаги е голяма промяна за една група. Още повече пък, когато имаш певец като Roy [Khan]. И въпреки, че съм покорен пред задачите, които ми предстоят, съм и силно уверен в това, което ще правя за в бъдеще! Огромна чест за мен е да бъда част от ‘семейството’ и нямам търпение да придвижим с момчетата групата към една нова ера. Можете да бъдете сигурни, че ще дам всичко от себе си! Започва едно ново пътешествие и аз наистина имам огромното желание да се запознаем по пътя и да споделим страстта си към музиката. Аз вярвам в това и ви благодаря за вярата в мен.

Китаристът на Kamelot Thomas Youngblood заяви за Karevik:

Имахме около 800 кандидата за свободното място, сред които и наистина известни музиканти и, повярвайте, никак не беше лесно да ги отхвърлим. Ние сме благодарни на всички за разбирането и им желаем много успехи в бъдеще.

Kamelot ще бъдат част от турнето на Nightwish в Северна Америка през септември и октомври.

Наскоро групата приключи турнето си в Северна Америка, Южна Америка и Европа, по време на което мястото на напусналия дългогодишен фронтмен Roy Khan беше заето от гост музиканта Fabio Lione от Rhapsody of Fire.

  1. #1 написан от Journeyman (преди 11 години)

    Sewenth Wonder са наистина добра банда, но да видим как Томи ще влезе в обувките на Кан…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото