Manu Chao и The Pomorians заедно в София

Посрещаме MANU CHAO LA VENTURA на 14-ти април в зала “Фестивална”!

Българската група The Pomorians ще бъде съпорт на MANU CHAO LA VENTURA” в София на 14-ти април в столичната зала “Фестивална”. Триото – Янко Бреков (бузуки,китара,вокал), Красимир Керкинов (бас,акустична китара,вокал) и Тихомир Люцканов (барабани,перкусии) ще открие вечерта на MANU CHAO, минути преди идолът на хиляди фенове да стъпи на сцената в зала “Фестивална”. “MANU CHAO LA VENTURA” пристига в София по покана на Loud Concerts, а за събитието са пуснати в продажба само 3500 билета. Ценните хартийки вече се продават с пълна сила – ексклузивно в интернет на www.Ticketstream.bg, в магазините на Office1Superstore, Orange, Multirama, На Тъмно, и в Билетен център в НДК. Световно известният MANU CHAO ще стъпи за втори път в България, след уникален концерт в София от преди близо девет години, който феновете още помнят! Звездата идва у нас с екип от общо12 души и пристига след концерт в албанската столица Тирана.

The Pomorians бяха посочени лично от мениджмънта на MANU CHAO за съпорт на концерта им на 14-ти април в София,. Изпълнителите на летния хит “Обичам” ще представят стегнат сет в типично ска и реге звучене, с характерните за групата етно мотиви.

Във връзка с предстоящия концерт на MANU CHAO на 14-ти април в София, клуб “Строежа” организира тематично Before-Party, което ще се състои на 28- ми март /понеделник/. През вечерта ще звучат най-големите хитове на MANU CHAO и MANO NEGRA, както и селекция от подобните на тях групи.

След самото събитие на 14-ти април, клубът ще посрещне феновете на MANU CHAO на специално After-Party.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото