Официално е: SABATON и ACCEPT гостуват у нас на 10 март 2017г.

SABATON и ACCEPT заедно в София! Шведската бойна машина и метъл легендите на една сцена по покана на BGTSC!

Sabaton @Universiada Hall, Sofia (28 January 2015)

 “The Last Tour на шведската бойна машина SABATON ще премине и през София на 10 март 2017 година. Събитието ще се състои в зала “Универсиада“, а като специални гости, със специално шоу на сцената ще видим и хеви метъл легендите ACCEPT.

 Турнето е в подкрепа наSABATON & ACCEPT 10.03.2017 Poster албума на SABATON “The Last Stand“, продуциран от Peter Tagtgren (HYPOCRISY, PAIN) и с дата на излизане 19 август. На този адрес може да изгледате най-новия видеоклип на SABATON, който е към песента “The Lost Batallion“.

Вижте какво каза Wolf Hofman от ACCEPT:

Да приемем това турне със SABATON е резултат от много доброто приятелство, което имаме с тях. Беше огромно удоволствие да направим турне с тях в САЩ, а и следим кариерата им отдавна и с уважение. Не сме виждали преди друга група, която да има толкова ясна представа за това къде иска да отиде, а и е доста рядко срещано да видиш банда, която толкова успешно да превръща представите си в действия. SABATON са една много здраво работеща банда и сериозен модел на подражание за амбициозните музиканти и младите банди. Нямаме търпение да настъпи време за това вълнуващо турне – особено след като сме в студиото от известно време и започва вече да ни тресе клаустрофобия…

 Билети за шоуто ще се продават онлайн и в мрежата на EVENTIM в цялата страна от днес. Местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Orange, Пикадили,  Technopolis,Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей,  билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Бензиностанции OMV.

 От днес и до 13:00 часа този петък билетите ще са с 10% намаление и на цена от 54 лева. След това и до деня на концерта те ще се продават на цена 60 лева. В случай на налични места, в деня на събитието и на място в залата входа ще е 69 лева.

 Предстои обявяването на допълнителна информация, както и подгряващата група!
Accept 28

  1. #1 написан от .......... (преди 3 години)

    Дио ме чу! Тази вечер ще има напиване!!!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото