Рок групи в списъка на списание FORBES

acdcforbes

На всички ви е известно, че FORBES е издание за бизнес и финанси, което има навика да прави списъци с най-богатите личности от различни сфери на обществения живот. Очаквано в него попадат артисти и изпълнители и от рок сцената. Надявам се извадката да ви е интересна.

Като най-успешна рок група за 2016 г. в списъка на FORBES са AC/DC, които са заели 17-то място със своите 67,5 милиона долара спечелени в периода юни 2015 – юни 2016г. Следват ги THE ROLLING STONES с 66,5 милиона, Bruce Springsteen е на 24-то място, PAUL MCCARTNEY на 25-то. Следват почти „аутсайдерите“ U2 на 30-то, MUSE на 44-то. FOO FIGHTERS, завършили в края на 2015г. своето тригодишно турне с показател 48,5 милиона са се оказали едва на 45-то място.

Първите пет места, обяснимо не са заети от рок звезди, но ако ви е любопитно на кого принадлежат то това са: TAYLOR SWIFT, ONE DIRECTION, James Patterson, Dr. Phil McGraw и Cristiano Ronaldo.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото