Тазгодишното издание на I AM THE ROCKER ще ви представи…

Прог метъл разтоварване с Dream Theater, пауър екстраваганца с Kamelot, славяснка беседа, организирана от Arkona, ориенталско забавление по Myrath-ски, дивашки радости в стил Skindred и румънски ритми в изпълнение на White Walls и Dirty Shirt – това предлага фестивалът I am the rocker през 2015.

Phoenix Entertainment са избрали датите 4 и 5 юли, първият уикенд от месеца, за събитието. Мястото е всеизвестната зала Romexpо в Букурещ.
Имате два дни до края на месеца да си закупите двудневни билети на цена от 195 леи (~ 88лв.), нормалната цена на пропуските е 220 леи (~100лв.), а на самия фест трябва да си приготвите 250 леи (~115лв.) за вход. Едно от примамливите обещания е това за безплатни напитки по време на концерта.

Очакваме още новини.

I-am-the-rocker-festival-poster

 1. #1 написан от Анонимен (преди 5 години)

  Скъпо и далеко!

  • #2 написан от valkyrja (преди 5 години)

   Всъщност на мен ми се вижда приемливо, у нас за тези пари щяхме да гледаме два пъти по-малко групи :)) но пък на българския метъл винаги всичко му е скъпо и никога нищо не му е достатъчно.

 2. #3 написан от SAXON (преди 5 години)

  Групите вече са 13. Попълнения – THIN LIZZY (Black Star Riders), Mike Terrana Band и CARCASS …

  http://www.metalhead.ro/concerte/un-nou-festival-in-romania–i-am-the-rocker-aid131941-l-1

 3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 4. Коментари за тази публикация
В началото