Наближава благотворителният фест ПОБИТ КАМЪК-2015

pobit kamak 2015 plakat1Благотворителният фестивал „ПОБИТ КАМЪК-2015“ ще се състои в периода 03-05 юли 2015г., както всяка година в природен парк „Побит Камък“ – на 20км от столицата, посока Пловдив.Това е петият благотворителен Рок Фестивал, организиран от мотоклуб „Калашниците“ – Нови хан.

Рок бандите, които ще забиват на тазгодишния фестивал са девет. На сцена на Калашниците те ще излязат в следния ред:
ПЕТЪК – 03.07.2015г.

Първи ще открият фестивала младата група от Пловдив – „MERIAN„. Красавицата и нейният състав ще направят едночасов сет с авторски парчета, както и кавъри на популярни рок банди.

Следващият състав ще бъде „БГ РОК„, които правят 15 години на сцена. Очаква се страхотен трибют на Ковърдейл, допълнен с авторски парчета.

Трети за петъчната вечер ще бъдат невероятните „ЧЕРНОРИЗЕЦ“ от Велико Търново, те ще разтърсят сцената
със авторските си парчета, както и с много кавъри на легендарни състави.

Върхът на петъчната програма ще е групата на „ПЕЦКО„, който ще вдигне настроението на максимум.

СЪБОТА – 04.07.2015г.

В съботния ден, след всички забавления осигурени от КАЛАШНИЦИТЕ през деня, предстоят концертите на 5 здрави състава.

В ранните следобедни часове на сцената ще се качи нашумялата група „SEVI„. „ПОБИТ КАМЪК – 2015г.“ е част от световното турне на бандата – „SEVI ON TOUR 2015“.

Следват „ZUUM„. Те ще размажат публиката с трибюта си към дългоочакваните „GODSMACK“.

По-късно идва ред и на любимците на всички – „ОБРАТЕН ЕФЕКТ„. Веселяците няма да позволят на гостите на фестивала да седнат по местата си.

ТОП бандата на вечерта ще бъде вечната, кралицата на Бг рока – „МИЛЕНА СЛАВОВА“ с бенда си. Очакваме разтърсващ концерт, с любимите на всички парчета на Милена.

Накрая, но не на последно място, след страхотното огнено шоу, на сцената ще се качат „ЕПИЗОД„. Те ще повдигнат настроението с музикалните интерпретации на стиховете на Христо Ботев, Иван Вазов и други легендарни български поети.

Фестивалът ще приключи след полунощ с мощна заря, която ще озари гората на Побит Камък. Озвучаването, както всяка година ще е на ниво и напълно професионално изпълнено от момчетата от „BG ACOUSTICS“ със мощност около 35kW.

Със голяма част от събраните средства от спонсорите, входът, който за трите дни ще бъде само 5лв., кетърингът и всичко от монтираните урни, ще се направи дарение за операции и рехабилитации на малката Стела Георгиева, дете на 3г. с диагноза Сколиоза – гръбначно изкривяване на 60 градуса в дясно на 11, 12, 13 и 14-ти прешлени. Много рядко и сложно за българските медици заболяване – поради което се нуждае от лечение в чужбина.

Организаторите обещават да оповестят сумата и да споделят публично документите по дарението.

Както се казва: Докато се забавляваме, можем да помагаме.

МОТОКЛУБ „КАЛАШНИЦИТЕ“ – НОВИ ХАН, ВИ ОЧАКВА.

За Повече информация посетете страницата на събитието и сайта на клуба.

 

  1. #1 написан от Побит (преди 7 години)

    Невероятните „ЧЕРНОРИЗЕЦ“ от Велико Търново… Туш!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото