PAINOUT пуснаха в продажба дебютния си албум

painout digipakВарненската алтернатив/прог метъл група PAINOUT съобщава, че от днес, 8-ми юни, дебютният албума на групата вече е в продажба. Възможностите, които музикантите предлагат за поръчка на първия си официален запис, са за физическо и дигитално издание на диска.

Физическото издание представлява digipak (снимка можете да видите по-долу), който съдържа и една бонус песен – “Кадрил” – единственото парче на PAINOUT на български език. Засега вариантът да се сдобиете с диска е само чрез директна поръчка от групата, което може да стане или с лично съобщение на официалната facebook страница на PAINOUT  (https://www.facebook.com/painout.band), или чрез e-mail на painout.band@gmail.com. Цената на диска е 10 лв. За любителите на различните дигитални формати групата предлага възможност за поръчка от Amazon, Google Play и CDBaby, като цената варира в зависимост от предпочитания on-line магазин. Към настоящия момент дебютът вече е наличен и в Spotify, което означава, че всички песни могат да бъдат слушани от всеки ползвател на услугата.

От PAINOUT обещават, че скоро ще бъдат добавени и други варианти за покупка и на двете версии на албума. По случай официалното му издаване групата е публикувала в YouTube канала си още една песен от диска – “Weed”.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото