Music Spacе дава възможност за клубна изява на млади групи или изпълнители

Music Space в сътрудничество със столичния клуб „Алкохол“ предоставя възможност на две млади български групи/изпълнители да представят своята авторска музика с концерт на живо на 17 октомври 2011 г. в клуб „Алкохол“.

На какви условия трябва да отговарят групите/изпълнителите, които желаят да участват:

1. Необходимо е да имат авторски репертоар за изпълнение на живо с времетраене 30-60 мин.
2. Необходимо е да имат регистриран и попълнен музикантски профил в Music Space, в който да има качени информация, музика (аудио и/или видео) и снимки.

Какво трябва да направят групите/изпълнителите, за да заявят участие:

1. Да отговарят на условията за участие
2. Да изпратят имейл с тема (subject) „Music Space Live“ на имейл адрес info@musicspace.bg до 18:00 часа на 09.09.2011 г. (петък). Имейлът трябва да съдържа линк към профила на групата/изпълнителя в Music Space (www.musicspace.bg) и телефон за контакт.

Как ще бъдат определени групите/изпълнителите участници в концерта:

1. Екип от Music Space и клуб „Алкохол“ ще селектира седем от кандидатите на база музика, снимки и информация, публикувани в техния профил в Music Space
2. Имената на одобрените седем групи/изпълнители ще бъдат обявени в 13:00 часа на 12.09.2011 г. (понеделник)
3. В периода 12.09.2011 г. (понеделник) – 11:00 часа на 19.09.2011 г. (понеделник) ще се проведе гласуване на сайта www.musicspace.bg, чрез което от седемте кандидати ще бъдат определени двама участници в концерта.

Победителите в гласуването ще свирят на сцената на клуб „Алкохол“ с професионално озвучаване и професионално осветление. Екипът на Music Space TV ще отрази концерта на 17 октомври и ще заснеме видео интервюта с участницитe.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото