Мото клуб „КАЛАШНИЦИТЕ“ с купон на открито

Plakat kalashnicite 2017Мото клуб „КАЛАШНИЦИТЕ“ отново ни канят на парти. В първите дни на пролетта, на китното място Побит Камък, в близост до София, спокойствието на горските обитатели ще бъде нарушено за пореден път. Ревът на моторите и тежестта на китарните рифове ще заглуши порива на вятъра и шума от клатещите се дървета.

За 22-ри път, от както провеждат мероприятията си, мото клуб КАЛАШНИЦИТЕ са  подготвили  множество изненади. Програмата започва сутринта на 8-ми април (Събота). По обяд Протойерей Серафим Янев, който развива и поддържа Кремиковския манастир, ще отслужи молебен за здраве и безпроблемна година на всички присъстващи. След дългата рок сетлиста през деня, на сцената на Калашниците ще се качат ПЕЦКО И ПРИЯТЕЛИ. Веселяшката рок банда ще разтърсят косите ни с дълга и многообразна програма.

Организаторите отново ще подемат благотворителна акция, която да помогне на дете, нуждаещо се от финансови средства за лечение.

На терена ще бъдат монтирани кулинарен щанд и бирария. Ще има доставена вода, WC-та, осветление, безжичен интернет и др.

За повече информация може да посетите официалния сайт на клуба – www.KALASHNICITE.com и страничката във фейсбук.

Вход: СВОБОДЕН

Стягайте палатките и завивките и на 8-ми април ще се видим там.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото