LAST HOPE в тежка катастрофа на път за концерт Румъния – бандата е ДОБРЕ

LastHopeLAST HOPE се измъкнаха на косъм в тежка катастрофа, в която те попаднаха на път за концерта си в Румъния тази вечер.

Съдбата предпази нашите момчета и няма нито един ранен от тях в ужасяващ сблъсък на магистрала ‘Хемус’ в ранния следобед!

Току-що говорихме по телефона с нашия АЛЕКСАНДЪР БОЯДЖИЕВ – вокалист на групата, който разказа следното:

Внезапно на пътя пред нас стана катастрофа и една жена буквално излетя от джипа пред нас. Естествено, веднага спряхме, за да помогнем. Малко след това, зад нашия бус спря и кола, а човекът, който излезе от нея каза, че е лекар.“ – каза ЧИКАТА.

Състоянието й не изглеждаше добре, но докато  бяхме около нея, се чу нечовешки трясък и видяхме автобус, който се опитваше да изпреварва в аварийната лента. Удари колата на доктора и от нея не остана нищо!!! Тя послужи като буфер – пред нея беше спрял нашият бус!

Изкрещях – ЛЮБО е ВЪТРЕ! За щастие се оказа, че му няма нищо!“ – завърши САШО и уточни, че в момента LAST HOPE търсят начин как да се върнат в София или да продължат към концерта си в Румъния.

Китаристът ЛЮБЕН ХУБЕНОВ, който в момента на удара е бил в буса на бандата, бе първият, който качи това видео във Facebook с думите – „Всички сме добре!

 

Източник: RadioTangra.com
  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото