KORN се завръщат с нов албум

kornbandjune2019_2_638

KORN ще издадат новия си албум, озаглавен „The Nothing“, на 13 септември чрез Roadrunner/Elektra. Наследникът на издадения през 2016 година „The Serenity Of Suffering“ отново е продуциран от Nick Raskulinecz. Днес може да чуете и третия сингъл от записа „You’ll Never Find Me“. Вокалистът Jonathan Davis сподели:

Дълбоко, в нашата Земя живее необикновена сила. Много малко са наясно с величината и значението на това място, където доброто / злото, тъмнината / светлината, блаженството / мъката, загубата / печалбата и надеждата, отчаянието съществуват като едно – ни дърпа във всеки момент от живота ни. Не е нещо, което можем да изберем, за да се ориентираме, а по-скоро осъзнаване на това „присъствие“, което ни заобикаля с всеки дъх, като че ли сме наблюдавани всеки момент. Това е мястото, където черните и белите енергии се прикрепват към нашите души и оформят нашите емоции, избори, перспектива и в крайна сметка самото ни съществуване. В този вихър има едно чудно и малко кралство и това е единственото място, където баланс между тези динамични и поляризиращи сили съществува – там, където душата намира своето убежище.

Списък с песни:kornthenothingcdbetter
01. The End Begins 
02. Cold
03. You’ll Never Find Me
04. The Darkness is Revealing
05. Idiosyncrasy
06. The Seduction Of Indulgence
07. Finally Free
08. Can You Hear Me
09. The Ringmaster
10. Gravity Of Discomfort
11. H@rd3r
12. This Loss
13. Surrender To Failure

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото