Нека тази нощ си сипем по още едно в чест на LEMMY…

 Едва ли някъде там има музикаленRock In Peace, Lemmy... фен, който да не е наясно с факта, че преди две седмици, светът изгуби живото олицетворение на рокендрола. Тази нощ в 00:30ч. българско време, ще започне погребението му, което ще бъде предавано на живо в YouTube канала на MOTORHEAD.

 Чрез плейъра по-долу, ще можете да станете част от тази церемония. Нека тази нощ за пореден път си сипем по едно в чест на LEMMY. Не бъдете тъжни. “Наслаждавайте се на живота, който този невероятен и удивителен човек празнува и изживя по възможно най-яркия начин. Той би искал точно това.“ споделят музикантите от MOTORHEAD.

 Погребението ще се състои в холивудското [бел.авт.Холивуд, LA, щата Калифорния] гробище “Forest Lawn“. Семейството и близките на Lemmy са помолили феновете да не посещават погребението, а да го гледат на живо в YouTube, след което да присъстват на церемонията, която ще отдаде почит на Lemmy. Събитието ще се състои в любимия бар на Lemmy – “Rainbow Bar And Grill“ и ще обхване цялата “Sunset Strip“ на която се намира въпросния бар.

Колегите му споделят:

Ние искаме ВСИЧКИ ВИЕ да бъдете част от това опело.

Та, където и да сте, МОЛЯ съберете се заедно с други фенове и приятели и гледайте. ОТИДЕТЕ в любимия си бар, или любимия си клуб, бъдете сигурно, че имат Интернет достъп и вдигнете тост заедно с нас.

Или просто поканете своите приятели и празнувайте живота на Lemmy в къщи.

Където и да се намирате, както и да можете, нека бъдем сигурни, че всички по света ще се съберем на 9 януари [бел. авт. – 10 януари рано-рано сутринта за нас], за да отпразнуваме живота на нашия скъп приятел и незаменима икона.

 1. #1 написан от Reaper94 (преди 8 години)

  Хмм,цял час чакане май.

 2. #2 написан от dony2875 (преди 8 години)

  Ще ли видим нещо или ще е като слънчевото затъмнение по БНТ?

 3. #3 написан от Анонимен (преди 8 години)

  Какво чаката да видите,като беше снощи ???

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото