Програмата за концерта на PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS

Phil Campbell and The Bastard Sons @ Sofia, Mixtape 5Програмата за концерта на риф машината Фил Кембъл в София.

Китаристът на MOTÖRHEAD ще забие с групата си PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS на 1 септември в столичния клуб Микстейп 5. Съпорт групи ще са победителите от предаването ‘Голямото Рок Междучасие‘ – BLOODRUSH и софийските рокери MARAUDERS INC. Вижте и цялата програма за рокендрол вечеринката, която ще събере на едно място всички Motörhead маниаци:

20:00 – Врати
20:45 – Bloodrush
21:30 – Marauders Inc.
22:30 – Phil Campbell And The Bastard Sons
23:45 – Очакван край

Билетите за концерта струват 30 лева, а в деня на шоуто и на място ще са по 35. Търсете в мрежата на  www.bilet.bg, www.bilet.bg/каси, както и в магазини ‘На Тъмно‘. Това ще е и една от последните възможности за българския фен да се докосне до нещо автентично, свързано с великите MOTÖRHEAD, тъй като както всички много добре знаем, със смъртта на лидерът на групата, певец и основател – LEMMY KILMISTER, групата няма как да продължи да съществува.

Phil Campbell And The Bastard Sons са създадени само преди 2 години, но имат зад вече гърба си участия на Wacken, Hellfest, Sweden Rock, Download, турнета с SAXON, GUN ’N’ ROSES, AIRBOURNE, където свирят на стадиони пред стотици хиляди, а в съботата на 1 септември ги очакваме и в София!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото