Kavarna Rock с нова вълна специални билети за Europe и Helloween

Лятото наближава, а заедно с него и най-голямото за България рок събитие за годината – Kavarna Rock Fest 2014. На 27-и, 28-и и 29-ти юни стадион „Калиакра“ в Каварна ще се превърне отново в рок зона под звуците на Europe, Helloween,  Sabaton и други известни групи. През последните години Kavarna Rock се утвърди като фестивал, който не спира да изненадва с присъствие на някои от най-добрите музиканти в световен план, удовлетворявайки очакванията на своята вярна многохилядна публика.
Поради големия интерес на запалените рок и метъл фенове, които са поставили Kavarna Rock Fest в своите топ събития за лятото, но нямат възможност да присъстват и на трите дни, организаторите и тази година ще предложат възможност за закупуване на еднодневни билети – продажбата им ще стартира в началото на празничните дни през месец май.
Билетите за първия ден, в който ще се проведе Kavarna Black Sea Battle of The Bands, както и билетите за програмата на 28-и и 29-ти юни ще се предлагат на по-ниска цена, която ще остане в сила до 22-ри юни. След това те ще бъдат пуснати на цена, която ще остане до края на феста.
При закупуването на двоен билет за събитието, Kavarna Rock подарява безплатен вход за 27-и юни, осигурявайки един допълнителен ден рок и присъствие на Черноморския рок конкурс.
„Опитваме се да бъдем пластични не само в избора на изпълнители, но и в решенията относно продажбата на билети – искаме да предложим разумни варианти, за да може максимален брой фенове да споделят преживяването на феста и да бъдат за поредна година заедно с нас!“ споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

От 01.05 до 22.06 включително, билетите ще бъдат пуснати на следните цени:
еднодневен билет за 27.06 – 15лв
еднодневен билет за 28.06 – 45лв
еднодневен билет за 29.06 – 45лв
Цена на двудневен билет: 80 лв. (безплатен вход за 27-и юни)

От 23.06 до 29.06 включително, билетите ще бъдат пуснати на следните цени:
еднодневен билет за 27.06 – 20лв
еднодневен билет за 28.06 – 50лв
еднодневен билет за 29.06 – 50лв
Цена на двудневен билет: 90 лв. (безплатен вход за 27-и юни)

Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на  EVENTIM и TICKETPORTAL в цялата  страната: PICCADILLY, Office 1 Superstore, GERMANOS, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS и др., както и онлайн на www.eventim.bg  и www.ticketportal.bg

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото