HEIDEVOLK издават нов албум

След повече от един месец записи, миксиране и мастериране, Heidevolk съобщиха, че са готови с новия си албум. Петото им студийно издание (и първо с новия вокалист) все още е с неизвестно за нас заглавие – име, траклист, обложка и точно премиерна дата очакваме в началото на новата година.

Тази седмица приключихме работата по нашия пети пълнокръвен албум. Гледаме на този забързан, но от друга страна удовлетворяващ процес в студиото като създал убиец продукт като резултат. Въпреки че наехме студиото за няколко дни, стана ясно, че ни бе нужен стеснен график, за да запишем, миксираме и мастерираме петнадесетте песни. С помощта на Jochem и Bouke в SplitSecondSound успяхме да настроим фокуса си и да запазим качеството към стандарта, който заслужава. Нямаме търпение да издадем албума и да свирим новите песни през март 2015! 

Наскоро групата пусна видео с кадри от студиото, в което можем да чуем и част от нова песен:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото