GUNS N’ ROSES изнесоха първия си официален реюниън концерт; вижте видеоклипове

 На 8 април GUNS N’ ROSES изнесоха първия си официален реюниън концерт в “T-Mobile Arena“, Лас Вегас. Axl Rose изпълнява вокалните си задължения със счупена кост на едното си стъпало – инцидент, който той претърпя по време на изпълнението на “Mr. Brownstone“ в холивудския клуб “Troubadour“. Axl е претърпял операция на която му е поставена пластина и болтове тъй като е счупил петата си метатарзална кост.

 По време на шоуто във Вегас, Rose е бил с гипс и специален сценичен декор – трон подобен на този, който Dave Grohl ползва миналата година, когато счупи крак. Всъщност, Axl е споделил с публиката, че Grohl му е отстъпил трона, докато не се подбори не започне да ходи отново.
GN'R 1

 От класическия състав на GN’R, участие са взели само Axl Rose, Slash и Duff McKagan. Към тях сa се присъединили клавиристът Dizzy Reed, китаристът Richard Fortus и барабанистът Frank Ferrer. Също така, заедно с тях се появи и втори клавирист – Melissa Reese. По-долу може да видите сетлиста от концерта, както и видеоклипове от изпълненията на всички песни.

01. It’s So EasyGN'R 4
02. Mr. Brownstone
03. Chinese Democracy
04. Welcome To The Jungle
05. Double Talkin’ Jive
06. Estranged
07. Live And Let Die (Paul McCartney & WINGS cover)
08. Rocket Queen
09. You Could Be Mine
10. New Rose (THE DAMNED cover)
11. This I Love
12. Coma
13. Speak Softy Love (Love Theme From „The Godfather“)
14. Sweet Child O’ Mine
15. Better
16. Civil War
17. Wish You Were Here / Layla (Instrumental)
18. November Rain
19. Knockin’ On Heaven’s Door (BOB DYLAN cover)
20. Nightrain

Бис:
21. Patience
22. Paradise City

 В следващите четири седмици, на Axl Rose ще му се наложи да внимава с теглото, което приляга върху предната част на стъпалото си.

 Освен този концерт във Вегас и следващия след него (9 април), който също се състоя в “T-Mobile Arena“, GUNS N’ ROSES ще изнесат два концерта в Мексико Сити, два на Coachella Valley Music and Arts Festival. След това, групата ще тръгне на стадионно турне из Северна Америка това лято.

Носят се слухове, че GN’R ще получат 8 милиона долара за изпълненията си на фестивала “Coachella“ и по 2,75 милиона долара за всяка една от стадионните дати. За предишните концерти на групата, когато единствения оригинален член бе Axl Rose, бандата е получавала между 350хил. и 500хил. долара.  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото