График за концерта на SOL SISTERE, ORENDA и TUMIR

tumirposter

Турнето на чилийските блекове SOL SISTERE, „Seeker of Souls Tour 2017“ започна в края на миналата седмица. Точно след 10 дни, на 22 юли те ще минат и през софийския клуб Live&Loud по покана на Autumn Souls Of Sofia.

Освен блек метъл дошъл от земята на Андите и Алтиплано в топлата юлска вечер ще имате възможността да видите на живо и култовата българска блек метъл легенда ORENDA, както и голямата загадка на нашата мрачна сцена. Разказвачите на древни истории TUMIR.

Графикът на събитието разпределен по часове изглежда така:

20:00 – отварят вратите
20:30 – 21:10 Tumir
21:30 – 22:30 Sol Sistere
23:00 – 00:00 Orenda

С билети можете да се снабдите в мрежата на eTicketsMall. Само срещу 10 лева. На входа на клуба в деня на събитието, ако са останали налични, билетите ще са на цена 15 лева.

И това не е всичко. Мрачният ритуал ще продължи с афтърпарти в The Black Lodge бар. Всички, които искат да споделят питие, или две с музиканти, приятели и съзаклятници са добре дошли.

За повече инфорамция преглеждайте страницата на събитието

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото