Точно месец до концерта на SOL SISTERE, ORENDA и TUMIR

tumirposter

Точно след месец, на 22 юли столичният клуб Live&Loud ще се превърне в място на мистика и древни заклинания. Една сцена ще разделят три уникални блек метъл групи.

solsisterecover

Дълбоко в мрачните дебри на загадъчното ще ни поведат SOL SISTERE, които ще пристигнат от Чили. Тежък мелодичен блек метъл, разказващ за древни вярвания, от който лъха много меланхолия и атмосферичност.
orendasetКултовите за родната блек метъл сцена ORENDA едва ли имат нужда от подробно представяне и излишни суперлативи. Те пуснаха наскоро нова песен, която се очаква да чуем по време на предстоящата им изява. Не пропускайте шанса да ги видите, защото знаете колко рядко се появяват на живо.

TUMIR са най-загадъчният български блек метъл проект. Те с готовност приеха поканата да се присъединят към ритуалистичната вечер и да разкажат ревностно пазените си истории. Ще отгатнете ли кой се крие под власениците и качулките? Елате и опитайте!

С билети за събитието можете да се снабдите в мрежата на eTicketsMall. Само срещу 10 лева ще можете да станете част от мрачен ритуал с дъх на древност и магия. На входа на клуба в деня на събитието, ако са останали налични, билетите ще са на цена15 лева.

За повече инфорамция преглеждайте страницата на събитието
С групите по-отблизо можете да се запознаете съответно:
SOL SISTERE
ОRENDA
TUMIR

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото