Bike Party, безплатен къмпинг и впечатляващ звук на KAVАRNA ROCK 2012

Фестивалът ще предостави на посетителите си цялостно рок изживяване

 

Остават броени дни до началото на Kavarna Rock 2012, който ще представи пред българската публика класици в рока и метъла, като Dio Disciples, Glenn Hughes, Michael Schenker, Stryper, Dokken, Big Noize feat Sebastian Bach, Lizzy Borden, Rhapsody of Fire и Kamelot, както и качествено българско участие на Axat, БТР, Ренегат, Команда 5 и D2 feat. Di4o. Голяма част от групите на фестивала вече са в България, а днес хедлайнерът на първата вечер – Dio Disciples ще поднесат цветя пред паметника на Ronnie James Dio в Каварна по случай годишнината от рождението на рок великана.

Тази година усилията на организаторите на фестивала – Kavarna Rock и Община Каварна – са насочени не само към качествената музикална селекция, но и към цялостното рок изживяване, добро настроение и максимално удобство на публиката.

Всички, които искат да се запознаят отблизо, да получат автограф и да се снимат с любимите си изпълнители на Kavarna Rock 2012, ще имат тази възможност на специални Meet & Greet –сесии, достъпни за всички присъстващи, със записване по график, който ще бъде обявен на официалния сайт и фейсбук-страницата на фестивала, както и на място.

30-метровата сцена на Kavarna Rock ще бъде разтресена от 250 000 вата звук и най-мощната озвучителна апаратура в България (THC Audio Company ), допълнена от впечатляващи пиротехника и осветление. Гаранция за качество ще бъде и сценичният мениджър на Kavarna Rock 2012 – Stefan Heinicke – легенда в концертния бизнес вече 2 десетилетия, работил и предпочитан от най-големите световни имена в поп и рок музиката.

Акцент в паралелната програма на Kavarna Rock 2012 е 3-дневното Bike Party със зрелищни демонстрации, игри, забавления и изненади както за притежателите на мотори, така и за цялата публика на фестивала.

Пропускателният режим на стадион „Калиакра” тази година ще бъде оптимизиран и с високо ниво на сигурност. Специалният подарък от организаторите към феновете пък е безплатният къмпинг, който за първи път ще бъде в обособена, осветена и охранявана зона, оборудвана с душове, тоалетни и постоянно работещи барове. Паркинг базата на фестивала също ще бъде разширена и оптимизирана. Денонощно  в района на Kavarna Rock 2012 ще се предлагат студена бира, и топла, разнообразна, вкусна храна.

Като цяло, развитието на Kavarna Rock категорично е в посока едно по-качествено, приятно и едновременно с това – вълнуващо музикално изживяване, каквото трябва да бъде всеки музикален фестивал.

Билети – в мрежата на Eventim.bg.

Допълнителна информация на стр. 2

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото