Full Circle и lieVeil са победителите от Jagermeister – Kavarna Battle of the bands

Full CircleТри български, три румънски, една гръцка и една руска банди излизат на сцената на Kavarna Rock на 26 юни.

След три кръга битки в София, Пловдив и Варна журито на  Jagermeister – Battle of the bands в лицето на Звезди, Митко Кърнев и Кирил Божков избраха софийската банда Full Circle и lieVeil  от Варна.

„Искаме да благодарим на всички за участието и най-вече за страхотната музика, която слушахме и в трите града. Изборът не беше лесен. Ще очакваме всички и още банди на следващия конкурс“, сподели Звезди, след избора.

Заедно с тях на сцената ще видим и миналогодишните участници от Downer Kill (Пловдив), които загубиха битката с AURA (Румъния) само с два гласа, но организаторите от Bulgarian Live Music решиха да ги компенсират с участие и тази година. Поради силния интерес и голямата конкуренция в Румъния, тази година ще видим три техни банди във финалния етап на конкурса – AN THEOS, Hatemode и Shifting. Към българските и румънските банди ще се присъединят – Sorrows Path (Гърция) и WILD CHILD (Русия), които ще допълнят международния характер на конкурса.

lieVeil7По време на Jagermeister – Battle of The bands, освен конкурса всички, които дойдат още в петък в Каварна ще могат да се насладят на песни на Dream Theater и Metallica изпълнени от Dream Theater Tribute и Hammerhead . „Искаме да напомним на всички, че билетите за фестивала ще променят цените си след края на месеца“, информират от Bulgarian Live Music.

 

Цените на билетите за Kavarna Rock 2015 са:

90 лева – „Регулярни билети“ – до месеца на фестивала.

100 лева  – от 01.06.2015 до 21.06.2015г.вкл. – В месеца на фестивала

110 лева  – след 22.06.2015г. – В седмицата на фестивала .

 

Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и TICKETPORTAL в цялата страната: PICCADILLY, Office1Superstore, GERMANOS, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS, книжарници Booktrading, НДК, Книжен център Greenwich, Мюзик център – Пловдив и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg

  1. #1 написан от ^^ (преди 7 години)

    А Full Circle от Пазарджик и Full Circle от Радомирско кога са?
    😀 Има малка грешка в статията,ама майтап да става 😉

  2. #2 написан от Прасчо (преди 7 години)

    liVeil, виждам са командировали г-н Бонев! Браос на бандите! Те бяха и полуфиналисти на WOA детъл батъл! Абе, който си го може, си го може!

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото