Какво се случва с новия албум на ARCH ENEMY?

archenemy2015bandwloomis_638

 В скорошно интервю с Conny Schiffbauer от немското списание Rock Hard, фронтдамата и китаристът на на ARCH ENEMY Alissa White-Gluz и Michael Amott разкриха малко информация около предстоящата им творба:

Новият албум е написан, но е само частично записан. Както знаете, Alissa живее в Канада, а аз в Швеция. Малко бавно се проточват нещата именно заради това – аз й изпращам демо запис, тя наслагва вокали върху него и после ми го препраща. Би трябвало скоро да се съберем в студио и да довършим каквото имаме да довършваме.

 Относно как ще звучи новата творба, Michael споделя:

Ще бъде истински ARCH ENEMY, подобрена версия на „War Eternal“ може да се каже. Alissa е член на групата вече три години – това определено ще окаже някакво влияние върху творбата. Сега не сме притеснени как ще реагират феновете ни относно „новата“ ни вокалистка. Във всеки случай, албумът ще съдържа всички типични за групата елементи и ще бъде наистина силен запис.

 А когато бе попитана какво се случва с дебютната й солова творба, Alissa отговори:

Албумът ми ще излезе в началото на 2018 г. Както знаете, сама стоя зад този проект, наречен ALISSA, но това не означава, че няма да бъдат включени други музиканти в него – ще участват сегашни и бивши членове на ARCH ENEMY, някои души от KAMELOT и естествено Doyle от MISFITS. Общо казано, целта на соловата ми кариера е да създавам музика, която харесвам и междувременно да го правя с хората, които обичам. Това е една голяма стъпка за мен. Нямам търпение да разбера какво мислят хората по света за предстоящата творба. 

 ARCH ENEMY ще издадат новото си DVD „As The Stages Burn!“ на 31-ви март чрез Century Media. Лентата съдържа кадри от лятното им участие на Wacken Open Air. Бандата също така ще отпразнува издаването на DVD-то с няколко концерта в Европа, придружени от LACUNA COIL и THE HAUNTED.

archenemy2017tourlacuna (1)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото