THE GHOST INSIDE с новини за състоянието си след катастрофата

Членовете на THE GHOST INSIDE претърпяха тежка катастрофa с тур буса си през ноември, когато шофьорът им почина, а останалите са все още в болница и реанимират след тежките си наранявания. В последните няколко дена те използваха акаунтите си в социалните мрежи, за да ъпдейтнат статуса за възстановяването си. Макар че момчетата са позивитно звучащи, става ясно, че последиците са доста тежки.

Вокалистът Jonathan Vigil споделя, че има белези по главата, фрактура на врата, рана на гърба, трансплантирана кожа на левия лакът и два счупени глезена, но е „все още тук“.

Китаристът Zach Johnson пише, че на 11 януари е била осмата му операция и се надява да е последната.

С най-тежки поражения (споделени до този момент) е барабанистът Andrew Tkaczyk, който е загубил единия си крак. В Instagram той споделя:

Слуховете са верни! За съжаление заради инцидента загубих крака си. Това е само едно от нараняванията измежду фрактури на ребрата, гръбнака, таза, плюс наранени сухожилия в рамото. Успях да се задържа в силен дух след като се събудих от десетдневна кома през ноември, когато видях, че кракът ми го няма. Няма да позволя на това да ме спре. Не ми пука какво говорят хората. Пътят пред мен е дълъг, но аз ЩЕ свиря отново. Нямам търпение да се върна на барабаните. Нямаше да се справя с това без любовта и подкрепата на моите братя от TGI, екипът ни, приятелите, феновете и семейството ми. Благодаря на всички ви!

Дарения за трудното лечение на групата се събират все още, чрез GoFundMe кампания.

Звукозаписната компания на THE GHOST INSIDE, Epitaph Records обави, че няма да прибира печалба от продадените албумите на групата, вместо това, всичко ще отиват директно за тяхното възстановяване.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото