Водещи на радио ТАНГРА започват работа като сервитьори

VVarbanovРадио ТАНГРА МЕГА РОК и приятели ще се включат към каузата за намаляването на насилието между децата в България.

На 9, 10 и 11 март водещите на петъчното радиошоу ‘Джитбол’ – Васил Върбанов и Коко Стойнов ще работят вечер като келнери в ресторант „Трикракото пиле“.

Всички изкарани от тях пари ще бъдат дарени на фондацията ‘Цветан Цанов’. Към бакшишите на новоизлюпените сервитьори собственикът на кръчмата – Иво ‘ПИЛЕТО’ Радев, ще добави 10% от оборота, за да подкрепи дарителската инициатива.

Васил Върбанов заяви:

Благодарим на Иво за предоставената възможност да засилим вниманието към голям проблем за България каквото е насилието над деца и сред деца. Каним всички наши приятели и слушателите на радиото да подкрепят каузата на фондация „Цветан Цанов„.

А Коко Стойнов  добавя:

Освен че обещаваме безупречна кухня и висококачествени напитки, сме подготвили музикални и други изненади. За самите нас ще е удоволствие да се порадваме на гостоприемството на Иво и неговата половинка Жени, преди през пролетта Пилето да се впусне в ново предизвикателство – пивоварството„.

Фондация ‘Цветан Цанов’ е създадена в името на 12-годишния Цветан, убит по жесток начин от младеж на 16 г. на 23 август 2011. Родителите на Цветан я основават с цел предотвратяване на подобни трагедии и подпомагане на  намаляването на агресията и насилието между децата в България.

 

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото