FLOOR JANSEN е бременна в четвъртия месец

 Вокалистката наNightwish 4 NIGHTWISH Floor Jansen е бременна в четвъртия месец. Това е споделила самата тя ексклузивно пред “Metal Hammer“ по време на събитието в Хелзинки чрез което бандата е промотирала бъдещото си концертно издание, излизащо на пазара на 4 ноември. Баща на детето е нейният партньор Hannes van Dahl, който е барабанист на шведската бойна машина SABATON.

 Официално изявление от Floor все още няма, но Tuomas е споделил в интервю за английското издание на списанието:

Въпросът относно това дали Floor иска да има дете бе повдигнат по-рано тази година. Попитах я дали го е обмисляла и тя ми отговори “Ами, всъщност да.“ и аз й казах “Смятаме да си вземем почивка, та ако го искаш…“ И ето къде сме в момента. Това е едно чудесно и красиво нещо, защото по този начин тя ще има цяла година на разположение да бъде с бебето преди да продължим. Всичко се нарежда перфектно и се случва в точния момент.

 Както знаете, NIGHTWISH ще си вземат почивка през идната 2017-а година, а след това ще започнат работа по наследника на “Endless Forms Most Beautiful“. Tuomas Holopainen е повече от доволен от приноса на Floor, но споделя, че тя е способна на много повече и не е имала шанс да покаже своя оперен стил, защото това не би си подхождало с песните в творбата.

 По-рано тази седмица се състоя първият в историята концерта на NIGHTWISH у нас. Нашия репортаж може да прочетете на този адрес.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото