ДЖО КОКЪР издава нов албум

ПРОЕКТЪТ ЩЕ СЕ КАЗВА “FIRE IT UP” И ИЗЛИЗА НА 2 НОЕМВРИ 2012 ОТ ВИРДЖИНИЯ РЕКЪРДС/SONY MUSIC

Днес – 20 август – е радио премиерата на едноименния първи сингъл от албума ‘Fire It Up’

След повече от 40 години в музикалния бизнес, легендарният британски изпълнител и многократен носител на наградата Грами, Джо Кокър продължава да е сред най-успешните и обичани артисти в света.
Време е за 23-ия студиен албум на английския изпълнител, озаглавен ‘Fire It Up’. У нас албумът ще се издаде в деня на световната премиера 02.11.2012. от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.
Последният албум на Джо Кокър ‘Hard Knocks’ излезе през 2010-та и регистрира платинени продажби. За записите на новия албум, Джо Кокър работи отново с продуцента Мат Серлетик и екипа на „Californian Emblem studios”.
John Robert „Joe“ Cocker е известен с уникалния си тембър, дрезгав и въздействащ, както и с характерното си сценично поведение. Вярно е, че добива популярност предимно като изпълнител на кавър версии, особено на The Beatles, но е факт, че в негово изпълнение, парчетата придобиват дори още по – голяма популярност.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото