Легендата JOE COCKER пристига в България с частен самолет ден преди концерта си

Повече от два часа певецът и бандата му от 8 музиканти ще забавляват публиката с всичките си хитове “Feeling Alright”, “Unchain My Heart”, “Leave Your Hat On”, “Little Help From My Friends” и много други.

“28 май 2011 (събота)
Зала ФЕСТИВАЛНА
НАЙ-ДОБРОТО ОТ ДЖО КОКЪР!!!

След като при предишните си две посещения в нашата страна Джо Кокър не е имал много време да я разгледа, сега специално е пожелал да пристигне ден по-рано. Идеята му е да направи обиколка из София, за която е чувал само хубави неща и смята, че през последните години се е превърнала в истинска европейска столица.

Певецът и екипът му ще бъдат настанени в един от най-луксозните 5 звездни хотели в София. За менюто на Джо Кокър ще се погрижи личният му готвач, който пристига заедно с него в деня преди концерта. Точният избор на ястия все още не е ясен, поръчани са само някои от продуктите.

Специално по поръчка на звездата ще бъде преобразена и Зала Фестивална. Спортните съблекални ще бъдат превърнати в удобни и уютни съблекални с мека мебел и приглушено осветление, а пред сцената ще бъдат подредени над 2000 стола, на които най-верните фенове ще могат да се настанят преди да се разтанцуват неудържимо на любимите си песни.

Благодарение на Eventim билетите за концерта все още могат да се купят  с уникални отстъпки до 20% в цялата билетна мрежа на компанията, включително Германос, Пикадили, OMV, Office 1, Техномаркет.

Сега всички билети, закупени онлайн от сайта www.eventim.bg ще носят на получателя си 10% отстъпка във всички ценови категории!!!

А тези, които искат да споделят това уникално преживяване с цялото семейство, ще могат да получат отстъпка от 15% от цената за семеен билет – за двама, трима или четирима.

За феновете на Джо Кокър, които искат да купят групов билет пък ще има отстъпка от 20%. Груповият билет важи за покупка на билет за петима или повече души. Сега е моментът да преброите феновете на качествената музика сред приятелите си!!! Елате повече и се забавлявайте с неограничена енергия!

Фамилните и груповите билети могат да бъдат закупени в цялата мрежа на Eventim,  включително Германос, Пикадили, OMV, Office 1, Техномаркет.

Онлайн билети с 10% отстъпка ще се продават на www.eventim.bg

Отстъпките важат и при купуване на билети чрез новата ултра удобна услуга на Eventim – Print@Home.

Print@home е най-лесният начин да се закупи билет он-лайн чрез кредитна карта като самият билет може да се принтира вкъщи или на работното място. Тази услуга е валидна само при покупка на билети през Интернет с кредитна карта. Print@home услугата спестява отиването до конкретна каса за получаването на билета, а всички подробности за използването й могат да бъдат прочетени тук: http://www.eventim.bg/portal/bg/faq/.

Подгответе се за едно наистина уникално и емоционално шоу с неповторимия ДЖО КОКЪР! И НАЙ-ДОБРОТО ОТ НЕГО!!! Не го пропускайте!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото