Фамилни билети и отстъпки за концерта на Joe Cocker

В седмиците преди концерта на големия Джо Кокър у нас Eventim дава уникални отстъпки от цените на билетите

Вече могат да бъдат закупени и фамилни билети за шоуто на легендарния изпълнител

Една приятна новина за меломаните разпространиха ВЕС и Eventim:

Всеки, който иска да чуе вечните хитове ‘You Can Leave Your Hat On’ и ‘Unchain My Heart’ на живо на 28 май в София, вече може да го направи с 10% отстъпка от цената на билета, благодарение на Eventim. След 1 май всички билети, закупени онлайн от сайта www.eventim.bg ще носят на получателя си 10% отстъпка във всички ценови категории!!!

А тези, които искат да споделят това уникално преживяване с цялото семейство, ще могат да получат отстъпка от 15% от цената за семеен билет – за двама, трима или четирима.

За феновете на Джо Кокър, които искат да купят групов билет пък ще има отстъпка от 20%. Груповият билет важи за покупка на билет за петима или повече души. Сега е моментът да преброите феновете на качествената музика сред приятелите си!!! Елате повече и се забавлявайте с неограничена енергия!

Още една изненада очаква меломаните – цялата фен зона точно пред сцената ще бъде аранжирана със столове специално за концерта. 2000 души ще могат да се настанят удобно на първите редове в зала Фестивална, докато всеобщото настроение не ги изправи на крака, за да танцуват и пеят заедно с идола си!

Фамилните и груповите билети могат да бъдат закупени в цялата мрежа на Eventim,  включително Германос, Пикадили, OMV, Office 1, Техномаркет.

Онлайн билети с 10% отстъпка ще се продават на www.eventim.bg

Отстъпките важат и при купуване на билети чрез новата ултра удобна услуга на Eventim – Print@Home.

Print@home е най-лесният начин да се закупи билет он-лайн чрез кредитна карта като самият билет може да се принтира вкъщи или на работното място. Тази услуга е валидна само при покупка на билети през Интернет с кредитна карта. Print@home услугата спестява отиването до конкретна каса за получаването на билета, а всички подробности за използването й могат да бъдат прочетени тук: http://www.eventim.bg/portal/bg/faq/.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото