Легендата JOE COCKER със специална програма за българските си фенове

Певецът и лайв бандата му от  8 музиканти ще забавляват публиката в София над 2 часа с всички хитове като“Feeling Alright”, “Unchain My Heart”, “Leave Your Hat On”, “Little Help From My Friends” и още!!!

Джо Кокър: “България, искам да те видя да танцуваш!”

Банани и сок от лайм в гримьорната на звездата


Един от най-вероятните гласове и артисти на планетата, легендарният Джо Кокър ще дойде на предстоящия си концерт в София с банда от 8 виртуозни музиканти. На сцената освен звездата от Уудсток, носител на Грами и любимец на родната публика с грандиозни хитове като ‘You Can Leave Your Hat On’ и ‘Unchain My Heart’, ще се качат и страхотни дами които ще изпълняват бекинг вокалите, както и няколко виртуозни музиканти. Шоуто ще включва най-големите и обичани песни на Джо Кокър, с които са отраснали поколения и които продължават да са сред най-популярните парчета въобще в целия свят.

За приема си в столицата голямата звезда е изпратила изключително скромни изисквания. Зад кулисите за Джо Кокър ще трябва да има минерална вода, сок от лайм и сок от червена боровинка. В гримьорната ще има още плато със супер свежи плодове, като специално ще бъде наблегнато на бананите. И различни шоколадови десертчета.

Джо Кокър не е пропуснал да се погрижи и за своите тур музиканти. В двете гримьорни (дамска и мъжка ) ще бъдат осигурени отново свежи плодове и още чипс, ядки, сокове, местна бира, кафе и чай и по две бутилки вино.

Joe Cocker

Joe Cocker

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото