Документален филм за ALICE COOPER

Официалният плакат

Документалният филм за легендата Alice Cooper, Super Duper Alice Cooper“, ще се появи на Tribeca Film Festival тази година. В него ще са включени архивни записи, анимации и рок опера. Тринадесетото издание на фестивала ще се състои от 16 до 27 април в и около Ню Йорк. Очакват се и точни дати за прожекциите. Трейлър можете да видите по-долу.

Super Duper Alice Cooper“ е раздвоена история за тийнейджъра Др. Джекил, който едва не е убит от своя рок енд рол Мистър Хайд. Това е историята на Vincent Furnier, син на проповедник, който буди страх у сърцата на родителите си с ALICE COOPER, невероятно чудновата рок звезда. Alice пристига като фронтмен на Phoenix, минал през неясната кариера в мъглявото десетилетие на 60тте, през триумфалното си завръщане през 70тте и кръстник на глем метъла през 80тте години.
Ще гледаме как Alice и Vincent се борят за душите един на друг. Историята на Alice е разказана не само от самия него, но и е показана чрез ексклузивни интервюта с членове на оригиналната банда Alice Cooper, Elton John, Iggy Pop, John Lydon, и Dee Snider.

„Super Duper Alice Cooper“ е дело на Scot McFadyen и Sam Dunn в Banger Films, продуценти на „Iron Maiden: Flight 666“ и „Rush: Beyond The Lighted Stage“ , както и на Reginald Harkema, спечелил специалната награда на журито на гореспоменатия фестивал за филма си „Monkey Warfare“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото