Десет дни до промоцията на новия албум на ЮВИГИ

Както вече знаете, родната прогресив метъл банда Ювиги ще представи новия си албум „From Black“ с концерт на 23 ноември в столичния клуб „Mixtape5“. Специално гости на събитието са прог-рок надеждите Future Was Perfect, които само преди месец бяха избрани за съпорт на Tides from Nebula в София.

От Ювиги разкриха и подробности около изданието на „From Black“. Освен като луксозен диджипак, албумът ще се предлага и като част от лимитиран колекционерски бокс-сет. На промоцията феновете ще могат да го намерят на специална цена, заедно с богат щанд от нов мърчандайз на групата.
От бандата обещават незабравимо шоу на 23 ноември, като сред изненадите на вечерта ще бъде и специалното участие на  някои от гост-музикантите в албума. Концертът е с начален час 20:00, а по-долу можете да видите и плаката за събитието.
Yuvigi poster_2017-11-23_FromBlackPromo
  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото