Три дни концерта на Любо Малковски (ЕРА, ЕР МАЛЪК) и ЮВИГИ

lubo malkovski yuvigi 12 years posterНапомняме на всички наши приятели, че останаха само три дни до 19.10.2019 г.. В столичния клуб Live & Loud ще се състои концерт по случай дванадесет годишнината на METAL HANGAR 18Любо Малковски (ЕРА, ЕР МАЛЪК) и ЮВИГИ разкриха малка част от това, което са подготвили за случая.

Първи на сцената ще се качат момчетата от ЮВИГИ, които ще ни разходят през цялото си творчество с песни като „Различен“, „Злите езици“, „Сила“ и „From Black“ от едноименния последен албум на групата. Измежду по-известните парчета, от прогресив квартета са подготвили и няколко специални изненади. За Ювиги това е завръщане след няколкомесечна пауза и от групата споделят, че са по-нетърпеливи от всякога да излязат на сцената.
Във втората част на вечерта към Ювиги ще се присъедини и легендата на българската музика и основател на групите Ера и Ер МалъкЛюбомир Малковски. В интервюта дадени в последните дни, музикантите обещаха, че сетът ще бъде напълно завършен и ще можем да се насладим на 90 минутно шоу. Заедно те ще изпълнят големите хитове на Ер Малък от албумите „Ер Малък“ и „Лично“. Една от изненадите е, че ще можем да чуем и някои от най-новите песни на Любо Малковски.

Напомняме какъв се очаква да бъде графикът на събитието.

ВРАТИ: 20:00
ЮВИГИ: 21:00 – 22:00
ЛЮБО МАЛКОВСКИ И ЮВИГИ ПРЕДСТАВЯТ ЕР МАЛЪК: 22:30-00:00

Не пропускайте да се присъедините към нашия купон и да се срещнете лице в лице с една от легендите на българския рок – Любо Малковски.

Билетите са на цена 20лв.

Подкрепете събитието във Фейсбук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото