Рожденият ден свърши. Остават ни спомените.

Рожденият ни ден отмина, неусетно дойде и снощното празненство, но и то вече е в историята. История, която съпреживяхме с всички присъстващи и моментът се превърна в един от специалните за METAL HANGAR 18. Да благодарим от все сърце е малко, всички замесени имат своето място в тази незабравима вечер. И все пак.
Благодарим за кой ли път на Любо Малковски, че повярва в нас, стана наш приятел и се съгласи да представи творчеството на ЕР МАЛЪК пред всички нас. Благодарим на невероятните момчета от ЮВИГИ, които вече се превърнаха в част от нашето семейство. Винаги давате 100% от себе си, приятели. Дори много повече – тортата беше прекрасен подарък.
Не на последно място сме очаровани от идеята на Орлин Радински – Линча, който неочаквано дойде и свири за нас. Изненадата бе пълна за всички присъстващи.
Благодарим и на всички, които почетоха скромното ни тържество и бяха там, за да се отдадат на магията на музиката, оставена ни от ЕР МАЛЪК.
Специални благодарности и на екипа на клуб Live&Loud, които вложиха душа и сърце в това мероприятие и се грижиха за нашия комфорт.

И както каза самия Любо Малковски на слизане от сцената – „А кой знае? Догодина може пак да се видим.“

 

12 years metal hangar cake

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 4 години)

    НЕ БЯХ ТАМ….НО ВИ ЖЕЛАЯ ВСЕ ТАКА ДА ДЕРЗАЙТЕ И ДА БЪДЕТЕ ВСЕ ВЕРНИ НА ИЗКУСТВОТО НАРЕЧЕНО НАШАТА МУЗИКА,КОЯТО НИ Е БОГОТВОРИМ….ТОВА НЕ Е ПРОСТО МУЗИКА,ТОВА Е ПРОСТО СВЕТОУСЕЩАНЕ И НАЧИН НА СЪЩЕСТВУВАНЕ…..БЪДЕТЕ И ЩЕ БЪДЕМ….НАЗДРАВЕ И РОГАТА ГОРЕ….

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото