Подробности за предстоящия концерт на Любо Малковски и ЮВИГИ

lubo malkovski yuvigi 12 years posterНапомняме на всички наши приятели, че на 19.10.2019 г. в столичния клуб Live & Loud ще се състои концерт по случай дванадесет годишнината на METAL HANGAR 18. Музикантите разкриха малка част от това, което са подготвили за случая.

Първи на сцената ще се качат момчетата от ЮВИГИ, които ще ни разходят през цялото си творчество с песни като „Различен“, „Злите езици“, „Сила“ и „From Black“ от едноименния последен албум на групата. Измежду по-известните парчета, от прогресив квартета са подготвили и няколко специални изненади. За Ювиги това е завръщане след няколкомесечна пауза и от групата споделят, че са по-нетърпеливи от всякога да излязат на сцената.
Във втората част на вечерта към Ювиги ще се присъедини и легендата на българската музика и основател на групите Ера и Ер МалъкЛюбомир Малковски. Заедно те ще изпълнят големите хитове на Ер Малък от албумите „Ер Малък“ и „Лично“. Една от изненадите и , че ще можем да чуем и някои от най-новите песни на Любо Малковски.

Вече е ясен и графикът на събитието.

ВРАТИ: 20:00
ЮВИГИ: 21:00 – 22:00
ЛЮБО МАЛКОВСКИ И ЮВИГИ ПРЕДСТАВЯТ ЕР МАЛЪК: 22:30-00:00

Не пропускайте да се присъедините към нашия купон и да се срещнете лице в лице с една от легендите на българския рок – Любо Малковски.

Билетите са на цена 20лв.

Подкрепете събитието във Фейсбук.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото