CRIPPLED BLACK PHOENIX с втори сингъл от новия си албум Bronze


CBP-600Британците CRIPPLED BLACK PHOENIX издадоха втори сингъл „Winning A Losing Battle“  – предпоследното, девето парче от предстоящия им албум BRONZE, който се очаква да излезе на 4-ти ноември, 2016 чрез Season of Mist. Само преди две седмици CRIPPLED BLACK PHOENIX издадоха първия сингъл с името „No Fun“ и пълния списък на песните в албума, за които можете да прочетете повече тук.

Мултиинструменталистът и основател на CRIPPLED BLACK PHOENIX, Justin Greaves, коментира „Winning A Losing Battle“ на сайта на групата. Изявлението му можете да прочетете по-долу:

Някои песни просто напускат съзнанието ми и навлизат в реалността без моето съгласие. ‘Winning A Losing Battle’ е една от тях.

Това парче просто само нахълта в света. Това е и една от песните в характерния за CRIPPLED BLACK PHOENIX музикално неконвенционален стил, който продължава да се появява в нашите албуми.

Заглавието казва всичко.

Минали сме през много несгоди като група в последните две години и въпреки че на моменти всичко изглеждаше обречено,  ние не се отказахме и не отстъпихме и инч.

Ние просто казваме „майната ви“ на хората и силите, които се опитаха да ни свалят. CRIPPLED BLACK PHOENIX победи, и винаги ще побеждава.

Тук можете да чуете новото „Winning A Losing Battle“:

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото