EPICA представят книгата си THE ESSENCE OF EPICA

THE ESSENCE OF EPICA, разкошно изработената и напълно илюстрирана книга с висококачествени твърди корици на симфоничните метъл гиганти EPICA, е вече достъпна за предварителна поръчка. В книгата освен, че може да прочетете историята на групата, написана лично от музикантите, може да се насладите и на непубликувани досега лични снимки на членовете, включително снимки от бебешките години, детството, тийнейджърството и професионални фотографии от студиото и от концертите на бандата.
Корицата е изработена с внимание и прецизност от дългогодишния партньор на състава Stefan Heilemann. Книгата е толкова голяма и красива, колкото и самият звук на EPICA.
THE ESSENCE OF EPICA ще бъде достъпна в две различни издания:
Класическото издание е с 208 страници, твърди корици и фолио, изпълнено с над 200 изображения.
Второто издание е подписано от групата и се предлага в луксозна кутия с формата на мида и съдържа три ексклузивни художествени материали, създадени от Stefan Heilemann.
Книгата може да поръчате предварително на https://epicabook.com. Може да получите и 10% намаление при въвеждане на кода: EPS19H6EB10 при поръчка.

 

 

book-cover

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото