Концертът на NECRONOMICON и LONEWOLF се отменя

necronomicon-poster-cancelledОрганизаторите от Live & Loud съобщават:

С огромно съжаление съобщаваме, че концертът на NECRONOMICON и LONEWOLF няма да се състои поради лични причини, касаещи членове от състава на NECRONOMICON.

Билетите, закупени онлайн през eTicketsMall.com и платени с карта през виртуалния ПОС терминал или през ePay, не е необходимо да се връщат. Платените суми , включително административната такса, ще бъдат възстановени автоматично по банковите карти, от които са направили плащането в срок до 5 работни дни.

Феновете, които са купили билетите си от Магазин Яко, могат да получат парите си обратно от Магазин Яко в едномесечен срок, считано от 5 октомври. За целта е необходимо да носят билетите си. Стойността на услугата по отпечатване на билетите не се възстановява.

Феновете, които са купили билетите си от офиса на ул. Раковски № 67, могат да получат парите си обратно от офиса на ул. Раковски № 67 в едномесечен срок, считано от 5 октомври. За целта е необходимо да носят билетите си. Стойността на услугата по отпечатване на билетите не се възстановява.

Молим всички, които са заявили билетите си през eTicketsMall.com и са платили на каса на ИзиПей, да изпратят по имейл информация за банковата сметка (Титуляр, IBAN, BIC и име на банката), по която желаят да им бъдат възстановени парите и копие на билета на info@eTicketsMall.com .

Благодарим на всички откликнали на събитието и закупили билети и се извиняваме за причиненото неудобство!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото