CORPSE ще подгряват TERRORIZER L.A. в Гърция

Terrorizer newСлед успешното представяне на Dimholt на фестивала Death’s Black Descent II в Солун през месец май, организаторите от Krisis Productions отново поканиха българска група като съпорт за предстоящ концерт. Този път поканата е към грайнд легендите от Плевен Corpse, които ще имат честта да свирят с Terrorizer или по-точно с Terrorizer L.A., както бандата се нарича в момента поради спорове в състава и перипетии с името на бандата. Това са Terrorizer на оригиналния певец на култовата американска група Oscar Garcia и акцентът на шоуто ще падне на емблематичния албум “World Downfall”. Концертът е в Солун на 6 юли, а мястото е Eightball Club.
Американците имат само 11 концерта в Европа тази година и това ще е рядка възможност и за българските им фенове да ги видят на живо. За тях цената за вход ще е 12 евро, при редовен билет от 15 евро.
Други участници в специалното шоу ще са дет метълите и местни герои от Mass Infection и Free Fall.
Ето събитието във Фейсбук

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото