И Варна ще е част от Battle of the bands на Midalidare

MIDALIDAREПоради големия брой групи от Варна и региона, организаторите включиха и морската столица в кастингите.

 

Тази година за първи път ще се проведе фестивалът Midalidare, Rock in the wine valley, на който на една сцена ще видим WASP, Gotthard, Dirkschneider и Doro. Организаторите подават ръка и на младите рокаджии, които мечтаят за светлините на прожекторите и специално за тях се провежда Battle of the bands, като голямата награда за победителя ще бъде да свири на една сцена със световните банди както и запис в професионално звукозаписно студио и ваучер от музикален магазин на стойност 1000 лв.

 

Всяка банда, която иска да участва трябва да направи следното:

До 31 март 2017г. кандидатите да изпратят на е-mail: midalidare.bob@gmail.com

– 2 или 3 авторски парчета, сред които поне едно трябва да бъде на английски език и изпълнение наживо ще бъде от полза. (условие е видеата да бъдат качени в YouTube)

– да бъде приложена информация за групата

– лице и мейл за обратна връзка

– предпочитан град за кастинг (София, Пловдив, Стара Загора или Варна).

– Бандата да може да изсвири минимум 30-минутен сет.

 

По изпратените материали, ще се извърши предварителен подбор на групите и до 10 април 2017г. ще бъдат обявени класиралите се, както датите и местата на кастингите в посочените градове, където участниците ще трябва да представят на живо своя музикален потенциал. Квалифицирано жури ще излъчи 3 български групи, които ще влязат в битка с банди и от други страни още през първия ден на Midalidare, Rock in the wine valley.

 

На 9 юни 2017г. на сцената на Midalidare, Rock in the wine valley, ще свирят в битка 6 рок банди, от които публиката ще избере един победител. Същият ще бъде удостоен с възможността да закрие вечерта на 10 юни, броени минути след хедлайнера на вечерта – Gotthard.

 

Конкурсът е отворен и към чуждестранни групи, които също могат да подадат своите кандидатури на същия мейл адрес: midalidare.bob@gmail.com

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото