Барабанистът Ian Paice от Deep Purple с проекта PURPENDICULAR в Благоевград

Арт Стейдж & Фест и Община Благоевград имат удоволствието да ви представят концерт на световноизвестният барабанист Иън Пейс от легендарните Дийп Пърпъл и неговата група Пърпендикюлър. Благоевград е третата и последна спирка от гостуването на Пейс.

На 30-ти септември ‘2023 легендарният барабанист и единствен оригинален член на групата идва в България за минитурне с проекта си Пърпендикюлър, за да изпълни хитовете на Deep Purple, които актуалният състав на групата не изпълнява от десетилетия на живо!

Концертът ще премине ретроспективно и феновете ще могат да чуят песни от албумите Stormbringer, Burn, Come Taste the Band, In Rock и вечните класики на групата, преминавайки през всички етапи от дългогодишната им кариера. Ще бъдат представени и композиции от по-късните години, заедно с няколко песни от последния албум на Пърпендикюлър и песни от времето на Пейс в Уайтснейк!

Иън Пейс е един от малкото концертиращи класици в рок музиката, като едновременно с този статут остава на познатото ни супер ниво. Поставян в неизменната петица на най-добрите и иновативни рок-барабанисти за всички времена от редица престижни музикални издания, критици и многомилионни фенове, Пейс ще демонстрира класата си и уникалният си стил „Суинг-Рок“, правещ го абсолютно неподражаем. Артистът е заслужил признанието на поколения световноизвестни рокмузиканти, които го посочват за вдъхновител и основен еталон в рок-ритмиката!

Концертът ще се проведе в зала Скаптопара в Благоевград на 30.09.2023 от 19:00 часа! Вратите за събитието ще бъдат отворени в 18’00 часа.

Билети за събитието са в продажба онлайн в мрежата на Ивентим.

и касите на общинска зала ‘Пейо Яворов“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото