CENTER и BOOZE BROTHERS ще свирят преди KARMA TO BURN

Две от най-силните рокенрол банди в България днес ще подгреят публиката в club *MIXTAPE 5* преди стоунър легендите Karma To Burn да излязат за пръв път на родна сцена. Билетите тръгват от 17 ноември, в мрежата на Eventim.

 

Karma To Burn

Билетите за концерта на американските стоунър метъли Karma To Burn в club *MIXTAPE 5* тръгват в продажба от 17 ноември (четвъртък) в мрежата на Eventim.bg (магазини Пикадили, Германос,  Техномаркет, Офис 1 Суперстор, Фотосинтезис). Цената им е 13 лева на предварителна продажба и 15 лева в деня на концерта.

 

В първия концерт, организиран от фензина Rawk’n’Roll, се включват и две от най-здравите групи на българската сцена – рифово-инструменталните юнаци Center и рокенрол купонджиите Booze Brothers.

 

Center

Center

Center са четирима души, събрали се покрай общата си страст към стоунър и алтернативния рок и метъл. За няколко месеца групата забърква няколко умопомрачителни инструментални парчета, изтъкани от неудържими рифове и психеделични мелодии и се качва на сцените на родните клубове. Скоро след старта си, Center се включват в конкурса Jack Daniel’s Battle Of The Bands… и го печелят безкомпромисно, под мощните скандирания на над 350 души, напълнили до пръсване столичния клуб R.B.F. Следват концерти в София, участие на Spirit Of Burgas и свирене с групи като гърците 1000mods и естонците Talbot. В момента момчетата репетират усилено за записи на дебютното си издание, което очакваме догодина и същевременно не спират да пишат нови парчета и да свирят на живо.

Booze Brothers

Booze Brothers

Booze Brothers тръгват в края на 2008 година. За съвсем кратко време успяват да привлекат вниманието на рок феновете, които отдадено следват групата в клубните й изяви. Booze Brothers забиват мощен блус рок, с рошав груув, дрезгави вокали и ритъм, който те праща незабавно до бара за бира. Година след излизането на първото им ЕР “Songs About…” (ревю), групата работи здраво по нови парчета, но успяхме да ги откъснем от студиото, за да се включат в нашия купон. Мислете за рокенрол в духа на Black Sabbath, Five Horse Johnson и Alabama Thunderpussy. И за няколко литра бира.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото