Последни новини за концерта на AMON AMARTH

Концертът на AMON AMARTH, As I Lay Dying & Septicflesh е разпродаден! Билетите за най-якото метъл събитие на тази  есен са вече изцяло изчерпани, с което и София се нарежда сред шоутата от турнето Surtur Risingс печат SOLD OUT.

На 18-ти ноември достъпът на феновете в зала „Юбилейна” ще става и през двата входа като вратите ще отворят в 19 часа.

ПУШЕНЕТО в зала „Юбилейна” е ЗАБРАНЕНО! Ще може да се пуши единствено в задното фоайе на залата, където ще се намира бара за продажба на напитки. Лица, които пушат в залата, ще бъдат извеждани извън залата, без право да се завърнат на концерта!

АУДИО и ВИДЕО – по изрично изискване на мениджмънта на групата записите по време на концерта са разрешени САМО за акредитираните за целта медии. Няма да се допуска внасянето на професионални и полупрофесионални фотоапарати и камери в залата.

В допълнение на професионалната охрана в залата ще има и екипи за първа помощ, които ще са на разположение при необходимост.

МАЛОЛЕТНИ и НЕПЪЛНОЛЕТНИ лица ще могат да влизат на концерта единствено с пълнолетен придружител и при представяне на попълнена коректно съответна декларация от придружителя (изтеглете оттук: http://nikor-security.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf )

За уникалното си шоу AMON AMARTH, As I Lay Dying и Septicflesh се очаква да пристигнат в София с два тур буса, един ТИР и още един по-малък трейлър с техника и разнообразен мърчандайз на бандите.

ГРАФИК на концерта:

19:00    ОТВАРЯНЕ на ВРАТИ

20:00 – 20:30 Septicflesh

20:45 – 21:30 AS I LAY DYING

22:00 – 23:30 AMON AMARTH

Междувременно все още продължава редовната продажба на билети за другото култово събитие, организирано от FORCE OF ROCK – концерта на ICED EARTH, White Wizzard & Fury UK,  който предстои след броени дни – 21.11. (понеделник).

FORCE OF ROCK благодари на феновете, които ще уважат тези концерти! Очакваме ви!

 1. #1 написан от ГРУПА РАЗОЧАРОВАНИ (преди 12 години)

  Концертът на АМОН АМАРТ е пълен провал откъм организация. Знам, че тече в момента, но ние си тръгнахме, защото не можеше да се диша в залата, да се пристъпи до тоалетните или за бира и каквото още се сетите. Постоянно всички те блъскат или притискат. Не дават да се излиза от залата навън, след като вече са проверили билетите, не може да стигнете и до тоалетните. Изобщо беше ужасно!!!!!!! НЕ НА ЗАЛА ЮБИЛЕЙНА!!!! Не си купувайте билети за там. Дано преместят СОДОМ, защото в противен случай е по-добре да не си давате парите.

 2. #2 написан от Хуйова (преди 12 години)

  Концертът беше номер едно, организацията беше тип-топ и не знам защо човекът по-горе е останал разочарован от достъпът до бар и т.н.

  Групите няма да ги коментирам, разцепиха тотално!

  Само тъпо впечатление направи, че ми искаха 30ст, за да пикая и при това опашката беше толкова голяма, че пиках на два пъти в мивката.

  И другото – охранителите бяха много тъпи копелета. Взеха ми вафличката Мура и меденката, а същевременно нищо не направиха за други, значително по-опасни предмети. Да ми млячкат хуя хахаха

  Както и да е, Алах всичко вижда и ще ги превърне в девственици, които праведните мюсюлмани да плющят. 🙂

 3. #3 написан от ГРУПА ДОВОЛНИ КОПЕЛЕТА (преди 12 години)

  Копелета, концерта беше размазващ!!!!! Ние групата доволни колепета се насрахме от кеф, без да пеледираме за достъп до кенефа. Нямахме проблем и с бирите, нито нио взеха фаффлите и медьенките. Нито пък сме претендирали за излизане от залата. Оридохме да гледаме концерт в залата а не да излизаме отвън нея. ДА НА ЗАЛА ЮБИЛЕЙНА! ДСано преместят СОДОМ в перник за да са доволни групата на разочарованите мвахахахаха

  РАЗМАЗВАЩОООООООО МАДА ФАКАААААА!!!!

 4. #4 написан от Joys (преди 12 години)

  Концерта беше супер. С изключение на Septicflesh. Вокала не разбрах защо му беше тоя бас. Не свири на него а само позираше като за снимка и го взимаше ту за почест ту на ремък. Вярно си беше задушно и бирата свърши ама ко да се прави-малко място за много хора.

 5. #5 написан от ГРУПА РАЗОЧАРОВАНИ (преди 12 години)

  Размазващо ви е било щото не ви пука дали ще си пикаете в гащите. Айде стига, тва са от организаторите някакви, дето си хвалят тъпата организация. Защо тогава толкова много хора си тръгнаха преждевременно, а?

 6. #6 написан от група незаинтересовани (преди 12 години)

  ххахахахахахахах, конспирации на масонската ложа в организирането на концерта, а?
  мерси много за внимаето

 7. #7 написан от mulineks (преди 12 години)

  otvratitelni organizatori

 8. #8 написан от todorsky (преди 12 години)

  Концерта си беше, ама баш ДЕТ – жега, нема бира, пикай ти се, ама ако мръднеш ти вземата мъничкото местенце с изглед към сцената. Що се отнася до групите ония тъпи гърци Септикфлеш са гола вода и кал в ушите. Вокала тоя бас го държеше, като че искаше да го посади като млада фиданка – с корените надолу – УЖАС. Виж AILD бяха в пъти по-добре. Музиката им имаше смисъл, дори мелодика, спрямахо измилислените звуци на тъпите гърци.
  А Амон Амарт – просто нямам думи. ЯКООООООО… Викингите са си викинги.
  Аре със здраве и повече ДЕТса музика.

 9. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 10. Коментари за тази публикация
В началото