Carcass завършват нов албум?

Носи се слух, че дет метъл колосите Carcass полагат финалните щрихи върху чисто нов студиен албум, който ще наруши паузата   от 17 години. Продуцент на албума е Colin Richardson (FEAR FACTORY, MACHINE HEAD, NAPALM DEATH, SLIPKNOT, BULLET FOR MY VALENTINE). Групата все още е не си е осигурила лейбъл за издаването на материала, който се очаква в началото на 2013г. Китаристът от основния състав на групата в миналото Michael Amott и барабаниста от реюниън тура Daniel Erlandsson вече не са в групата и в студиото заедно с Bill Steer и Jeff Walker е работил барабаниста на HEAVEN SHALL BURN Matthias Voigt. Самият Michael Amott в интервю за Metal Forces през месец май тази година казва, че не знае какво правят Carcass и че той не участва в него. При всички случай издаването на албум от законодателите на екстремната музика Carcass ще е едно от събитията на годината и ние ще следим всяка бъдеща информация около бандата.

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото