BLACKMAIL записват дебютен албум в зала “България”

Снимка: Иво Чупетловски

Снимка: Иво Чупетловски

Софийската хардкор банда BLACKMAIL записва барабаните за предстоящия си дебютен албум в дома на Софийската филхармония, зала “България”. “Използваме акустиката на залата, за да може барабаните да имат обем и да не слагаме после изкуствен ривърб – разказва басистът на групата Павел Павлов–Папо пред MUSIC VAULT. – За другите инструменти няма смисъл, защото се озвучават от близо с микрофони.”

Една от причините групата да записва точно в най-престижната концертна зала в страната е новата техника, с която е оборудвано тамошното студио. Тъй като новата апаратура има нужда от тестване, от управата на залата са решили това да стане именно със записите на BLACKMAIL. Така те се явяват “бойното кръщение” на доста скъпото оборудване в зала “България” – чийто най-екстемен момент досега бе концертът на англичаните ANATHEMA през ноември 2011 г.

Дебютът на BLACKMAIL се очаква да се появи през есента на тази година. Дискът ще включва 11 парчета, сред които “На върха”, “Революцията”, “В калта” и други, познати на хардкор феновете от концертите на групата, плюс интро и аутро и няколко скита.

Снимки от записите можеш да разгледаш тук.

 1. #1 написан от hranov (преди 8 години)

  Прегърнал тежката ограда на своя малък свят,
  търсещ прошка и похвала
  от други,син на моя опиат!

  Щом грейне сила от небето ще прогледнеш,молещ неустойчиво в жарта,тъмните силуети ще избегнеш,олющени,забравени в прахта!

  Синя светлина по кожата проблясна,търси своята снага,кръжи,енергия заложена в плътта не пасна,източена,пресъхнала в кръвта гори!

 2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 3. Коментари за тази публикация
В началото