Image result for chelsea grin

Американските деткор майстори от CHELSEA GRIN наскоро споделиха някои новини по отношение на значителни промени в групата и музиката си. Досегашният им вокалист Alex Koehler вече няма да е част от бандата, за да може да ходи на рехабилитации. Китаристът Jacob May-Harmond също реши да напусне.
Фронтменът ще замести Tom Barber от LORNA SHORE и може да го чуете отдолу в първия сингъл „Dead Rose“ от предстоящия албум на бандата Eternal Nightmare.
Изпълнителите коментират:

Имаме доста новини да съобщим на нашите фенове, повечето от които сладко-горчиви. От известно време насам ни се наложи да разберем какво е да отидеш до ада и обратно. Трябваше да се сблъскаме се с медицински състояния, личен натиск и конфликти повреме на турове. Не е в нашата природа да допуснем това да отнеме най-доброто от нас. Винаги сме били и ще продължим да бъдем упорити и непоколебими.
Alex Koehler реши да напусне бандата, за да продължи да ходи на рехабилитация и да направи жизнено важни промени в новооткритата трезвеност. Ние разбираме, че номадската природа на турове не е подходяща среда за възстановяващ се от проблеми с алкохола. Той направи огромни крачки в изграждането на здравословен начин на живот и ще направим каквото трябва, за да подкрепим нашия приятел и брат. Но все още сме си много близки и дори няма смисъл да казваме, че му пожелаваме цялата сила и воля, за да продължи вдъхновяващия си прогрес и ни се иска и вие да направите това за Alex.
Още повече, миналата година китаристът Jacob Harmond също се раздели с групата както сигурно вече сте научили от социалните медии повреме на тура на Never Say Die . На Jacob наскоро му се роди второ дете и реши да се отдаде на семейството и личните си цели…
Нашият добър приятел и партньор Tom Barber се реши да стане част от нас, за да ни помогне да създадем звук, който дори не сме си и представяли. С неговите талант и нова енергия, изборът какво да правим за напред ни се изясни…
След като ви казахме всичко това, е време да ви представим „Dead Rose“, първият сингъл от предстоящия ни албум Eternal Nightmare. Добре дошли в новата ера на CHELSEA GRIN.